Klanttevredenheid
9
Swingend Show Café

Wil je Swingend Show Café boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Swingend Show Café voor een evenement.

Biografie Swingend Show Café

Een oergezellig bruin café dat naar u toe kan komen! Op elke locatie passend, met bar, piano, dartbord en tafeltjes met ouderwets gemoedelijke tapijtjes….alles is er en wordt op maat van uw feest gebouwd. In het café kan vervolgens van alles gebeuren.

Elk thema past! Een kerstcafé, een Hollands café, als kantine van de duivenclub of de kroeg van een oktoberfest. Naast een aangepaste aankleding, brengen vele artiesten vanuit dit café een swingende showavond. In wisselende kostuums, vaak ter plaatse aangepast aan het publiek. Dat is nog eens maatwerk. Swingend met razendsnelle verkledingen en veel interactie, waarbij vaak het publiek volledig eindigt IN het café! Een aanrader!

Swingend Show Café (met reizende bar!)

Nancy van Heeswijk is dé zingende entertainer die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen van mensen.Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle soorten gelegenheden brengt zij een breed repertoire en stijlen en sferen. Vanuit het Swingend Show Café biedt ze alles inéén. Ze is niet te missen qua voorkomen, is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen. Entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en prachtig zingend vanaf elk podium.  Zij zingt alle genres muziek en weet snel wat haar gasten willen. Spontane acties kunnen altijd! De personages van Nancy treden op voor kleine gezelschappen en grote groepen als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, presentatrice en gastvrouw. Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. Elke thema-café is combineren met andere thema’s, als duo of in grotere shows. 
Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.
 

Swingend Show Café boeken doe je bij Viking Entertainment!

Swingend Show Café  boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit swingende café. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Swingend Show Café
Swingend Show Café
Swingend Show Café
Swingend Show Café
Swingend Show Café
Swingend Show Café
Swingend Show Café
Swingend Show Café
Swingend Show Café

Swingend Show Café boeken?

EUR Prijs v.a. € 1995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Swingend Show Café
Swingend Show Café
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095