Klanttevredenheid
9
Cafe Bolle Jan boeken

Wil je De Bolle Jan Show boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Bolle Jan Show voor een evenement.

Biografie De Bolle Jan Show

Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg....
 

De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine cafe van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor is 1 op 1 gekopieërd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp, kortom… de rest van het verhaal is bekend, toch?
 

 Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt! Cafe Bolle Jan komt naar je toe!
 

Naast de ouderwets gezellige Amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat.. Ook Jan en Mien’s zoon Rene Froger is aanwezig.. via een ‘live’ verbinding met het cafe op het Rembrandtplein in Amsterdam houdt hij een oogje in het zeil en opent hij de show. De echte Bolle Jan Artiesten zijn er natuurlijk ook bij! Deze 2 toppers uit eigen stal zetten in no time de hele hut op zijn kop en laten de grootste partyhits voorbij trekken.. van Froger tot Hazes tot Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!
 

De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt. De show is vier uur op locatie en is volledig self supporting. De Bolle Jan Show is een gegarandeerd succes, het enige dat je zelf moet doen is je eigen gezelligheid meebrengen en dan komt het écht helemaal goed! Boeken dus!

De Bolle Jan Show boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Bolle Jan Show boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Cafe Bolle Jan boeken
Cafe Bolle Jan boeken

Cafe Bolle Jan boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cafe Bolle Jan boeken
Cafe Bolle Jan boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095