Klanttevredenheid
9
Ronnie Ruysdael

Wil je Ronnie Ruysdael boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ronnie Ruysdael voor een evenement.

Biografie Ronnie Ruysdael

Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de polonaise te krijgen. 
 

Ronnie Ruysdael boeken 

Dans je de hele nacht met mij, Annemarie, Roos in je blonde haren, Blauw van de sangria, Japapa en M'n fiets is gejat: alle hits komen, naast nieuw repertoire, voorbij tijdens een optreden!
 

Boekingen Ronnie Ruysdael 

Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes: Feesttenten, officiële bijeenkomsten, discotheken, popfestivals, niets is hem te gek en alles is leuk. Een optreden van Ronnie Ruysdael past altijd en overal, en dan onder het motto: 'We gaan 'm effe lekker raken!!!' Kijk regelmatig op http://www.ronnie.nl/ , want u mag het hele huis van deze zanger bekijken!! Een optreden duurt 30 minuten. Op de huispagina vindt u tevens informatie m.b.t. 'Ronnie's bizarre familieshow', een avondvullend spektakel van 4 uur.

Ronnie Ruysdael boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ronnie Ruysdael boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ronnie Ruysdael
Ronnie Ruysdael
Ronnie Ruysdael
Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ronnie Ruysdael
Ronnie Ruysdael
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095