Klanttevredenheid
9
Leipe Leo

Wil je Leipe Leo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Leipe Leo voor een evenement.

Biografie Leipe Leo

Leipe Leo, Leo Thijssen (1956) is als reklame-ontwerper begonnen maar van jongs af aan is het theaterbloed door zijn aderen blijven stromen. Wat hij ook gedaan heeft, altijd was daar weer dat theater, het entertainen, het vermaken. In 1978 begon hij met Doe-Theater voor en met kinderen. Hier bleek al dat improvisaties met een rode draad zijn sterke kant was en is.

Begin jaren tachtig deed hij cursussen bij de vleet: 
                                       
* Typetjes,  * Straattheater,  * Clownerie de Paris,  * Drama, etc.
 
Begin jaren negentig was hij "De Luie Lakei" in Het Land van Ooit. Hierna volgde hij een aantal jaren Klassieke Pantomime bij de Poolse Halina Witek in het Eindhovense theater "Het Klein".In 2002 speelde hij in De Efteling 35x als 1ste invaller de rol van "Meneer Verstappen", de tamboer-maître van DEEEF, De Enige Echte Efteling Fanfare. Sinds 2004 is Leipe Leo 8 x per jaar te bewonderen tijdens "De Leipe Leo Local Show" ,een dinershow in "De Hooghei" te Berlicum welke zo gewaardeerd wordt dat deze show in 2005 geprolongeerd werd.

Op TV was hij te zien bij de KRO, TROS, SBS6 en Omroep Brabant als Middeleeuwse Dorpsgek in "Markant Nederland" met Manuela Kemp, als Leipe Leo in "D'r op of d'r onder"e Leo speelde tussen augustus 2008 en maart 2009 in 3 commercials van KPN de manager van Zanger Fons (`Poliep` , `Fons is terug` en `Fons gaat naar Duitsland`) bij Omroep Brabant tijdens uitzendingen vande "Brabantse Dag " in Heeze en als Lakei Lievervrij in "LoveLetters" van Linda de Mol.
 
Of het nu om een beurspresentatie gaat, straattheaterwerk, een bruiloft, een nieuwjaarsreceptie, produktpromotie, een opening, een verjaardag, een braderie, een saaie vergadering of je hebt een eye-catcher nodig.. Leipe Leo maakt met een van zijn creaties:
De Haagse "Leipe Leo" ,
De Mimende Ober,
LeoNARdus De Nar dus, *
Bartholomeus, De Middeleeuwse
Dorpsgek,
Butler James,
Nico Nul, De Klungelige
Nerd,
Lakei Lievervrij, *
Sjef van Puffelen, de slechtziende
politieagent
De Mimespeler 
 
of welke andere creatie dan ook uw partij spraakmakend.Het maakt niet uit of het er nu dik bovenop moet liggen of dat het verborgen theater moet zijn, Leo maakt het waar.
 
Zo is het mogelijk om gedurende een avond 3 creaties van Leo aan het werk te zien:  De genodigden worden hoffelijk theatraal ontvangen door Butler James  (of Lakei Lievervrij.) Als tweede creatie is daar dan b.v. Nico Nul (de klungelige nerd) (of LeoNARdus de Nar. Of de mimende ober.) Als derde creatie is het tijd om kennis te maken met de snelle, gladde "Haagse zakenman uit de Bordeauxrode Branche" Leipe Leo.
 
Leipe Leo, Leo Thijssen speelde tot nu toe door heel Nederland, van Texel tot Maastricht en van Vlissingen tot Enschede maar ook in België en Duitsland.

Leipe Leo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Leipe Leo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Leipe Leo
Leipe Leo

Leipe Leo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Leipe Leo
Leipe Leo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095