Klanttevredenheid
9
Johnny Glitter Kinderdisco

Wil je Johnny Glitter Kinderdisco boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Glitter Kinderdisco voor een evenement.

Biografie Johnny Glitter Kinderdisco

Duur van de show: 2 uur.

Het nieuwste nummer 'Springen Springen Springen' van party artiest Johnny Glitter is vanaf vandaag te zien en te beluisteren op website johnnyglitter.nl en op zijn YouTube kanaal. In zijn videoclip zegt Johnny tegen het publiek dat zij de verlegenheid kunnen laten varen, lekker gek kunnen doen en een feestje mogen maken op de dansvloer (of zoals Johnny het zegt 'een feessie maakuh'). Mensen kunnen op de aanstekelijke beatmuziek mee springen, schudden, stappen en zakken. Aan het eind van het nummer hebben ze een complete work-out achter de rug. Johnny hoopt dat zijn nummer een carnavalskraker wordt. 

Johnny Glitter boeken

Johnny Glitter is een party act van Robert den Hartog. Samen met Youri Steenbergen in de rol van Don de manager vlogt hij wekelijks over zijn komische avonturen als artiest. Don de manager regelt optredens, interviews en ontmoetingen met beroemheden, maar daarbij gaat het steeds geheid mis.

Den Hartog is een multitalent. Hij entertaint het publiek niet alleen als zanger, maar ook als DJ Mr Milow. In zijn repertoire zit electronic dance music, pop, disco, hiphop, rap, percussie en nog veel meer. Den Hartog weet met zijn shows het publiek mee te krijgen op de dansvloer.  

Boekingen Johnny Glitter

Den Hartog draait al een tijd mee in de muzieksector. Zo was hij het gezicht van TMF in the Mix. Hij draaide een show voor GoFun, een dochteronderneming van reisorganisatie Corendon dat gespecialiseerd is in partyvakanties voor jongeren. Den Hartog treedt op tijdens het Amsterdam Dance Event en bij het radiostation SlamTV. Ook verzorgt hij shows in het buitenland. 

Johnny Glitter Kinderdisco

De Johnny Glitter Kinderdisco! Heeft u interesse in een volledig verzorgde supertoffe en betaalbare kinderdisco's van A - Z. Feestartiest Johnny Glitter komt langs om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen. In Johnny's DJ repertoire zitten de grootste kinderhits zoals Helikopter, Het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa en nog veel meer. Met zijn eigen liedje Springen Springen Springen weet Johnny Glitter de muzikale harten van de kinderen te stelen.

Tijdens de kinderdisco worden ook spelletjes gespeeld, zoals Stop Dans en Limbo dansen. Daarnaast deelt Johnny disco snoepgoed uit. Kortom: een superleuke kinderdisco!
 

Johnny Glitter Kinderdisco boeken doe je bij Viking Entertainment!

Johnny Glitter Kinderdisco boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Johnny Glitter Kinderdisco
Johnny Glitter Kinderdisco
Johnny Glitter Kinderdisco
Johnny Glitter Kinderdisco
Johnny Glitter Kinderdisco
Johnny Glitter Kinderdisco
Johnny Glitter Kinderdisco
Johnny Glitter Kinderdisco

Johnny Glitter Kinderdisco boeken?

EUR Prijs v.a. € 695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Johnny Glitter Kinderdisco
Johnny Glitter Kinderdisco
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095