Klanttevredenheid
9
De Valkenhof

Wil je De Valkenhof boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Valkenhof voor een evenement.

Biografie De Valkenhof

Frans en Marga Heuben hebben sinds 2003 een valkeniersbedrijf 'De Valkenhof'. In december 2003 ontvingen zij het officele keurmerk voor valkeniersdiensten waar ze tot op de dag van vandaag trots op zijn. 

De Valkenhof boeken

De Valkenhof bezit op dit moment maarliefst 28 roofvogels, bestaande uit: valken, uilen, gieren, buizerds en een speciale Bald-Eagle. Frans en Marga Heuben verzorgen roofvogeldemostraties en workshops. 

Wilt u roofvogels van dichtbij zien dat kan naast workshops ook tijdens bedrijfsuitjes om bijvoorbeeld een sleutel af te geven of naar iemand toe te laten vliegen. De roofvogels van Frans en Marga Heuben zijn zelfs instaat om trouwringen te bezorgen tijdens een bruiloft. 

Boekingen voor de Valkenhof

De Valkenhof haar roofvogels zijn op verschillende manieren in te zetten om u te vermaken of een interactieve ervaring te geven. Deze roofvogels vliegen niet weg maar u kunt er nu vliegensvlug bijzijn.  

De Valkenhof boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Valkenhof boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit valkeniersbedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Valkenhof boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Valkenhof
De Valkenhof
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095