Klanttevredenheid
9
De Paloma's

Wil je De Paloma's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Paloma's voor een evenement.

Biografie De Paloma's

De Paloma’s; Authentieker dan dit gaat het niet worden!

Neem 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig feestje vieren. Figuren die gek zijn van muziek maken én die graag oude tijden weer laten herleven!


De Paloma’s dat zijn een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Dit toporkest uit `t oosten die graag oude tijden weer laten herleven!

Nummers van o.a. Corry en de Rekels, The Sunstreams, George Baker, The Cats, Frank Ferrari en De Slijpers. “Herinnert u zich deze nog”… galmde het dan na.
Top Orkest De Paloma’s neemt je met liefde mee terug naar die “goeie olde tied”! Al die nostalgische liedjes komen dankzij De Paloma’s weer opnieuw tot leven. Inclusief het geluid van een echte accordeon en Hammondorgel. En uiteraard brengen ze al die hits ook nog eens in kamerbreed en glashelder sprankelend HiFi Stereo, Poeh.. wat een sound!

Loop de polonaise op De Dutchboys of wals mee op de klanken van De Zangeres Zonder Naam en laat je verrassen door deze band die, dankzij hun Achterhoekse roots, ook af en toe wat steviger werk ten gehore zal brengen. Wij noemen bijvoorbeeld Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo!

Dus zin in een feestje van herkenning? Ouderwetse Hollandse gezelligheid? Inhaken, polonaises, walsen en van je hopsakee? In elke feesttent en zaal of op een mooi festival trapt deze band keihard alle kneiters uit vervlogen tijden voor je aan.

De Paloma's boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Paloma's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Paloma's
De Paloma's

De Paloma's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Paloma's
De Paloma's
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095