Klanttevredenheid
9
Kisjeskearls boeken

Wil je Kisjeskearls boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kisjeskearls voor een evenement.

Biografie Kisjeskearls

Kisjeskearls = Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen en verhalen te vertellen… Nu zijn er Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL, te laten horen.

Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van NORMAAL neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere (!) werk  van NORMAAL.
 
De in 2012 opgerichte band speelt zo’n 45 keer per jaar van café tot zaal tot feesttent en heeft tot nu toe reeds op een groot aantal mooie evenementen in het land mogen staan, waaronder al 5 keer Høkersweekend,4 keer Høken in Toldiek, Boerenrock festival, onthulling standbeeld Normaal in Hummelo, voorprogramma’s Mooi Wark en  Bὅkkers en Old Ni-js, Jullianagebouw ’t Woold, Abe Lenstra stadion Heerenveen, RTV Oost enz, enz..

Ook spelen er af en toe oud Normaal muzikanten met de band mee waaronder Willem Terhorst, Paul Kemper, Jan Willem Tolkamp, Alan Cascoigne en Hendrik Haverkamp.
 
Een avond met Kisjeskearls is een avond olderwets

Kisjeskearls boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kisjeskearls boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kisjeskearls boeken
Kisjeskearls boeken
Kisjeskearls boeken
Kisjeskearls boeken
Kisjeskearls boeken

Kisjeskearls boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kisjeskearls boeken
Kisjeskearls boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095