Klanttevredenheid
9
De Flamingos boeken

Wil je De Flamingos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Flamingos voor een evenement.

Biografie De Flamingos

De Flamingo's maken uw bedrijfsevenement, relatiefeest, congres of bruiloft tot een spraakmakend feest. Met zorg voorbereid, in overleg aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en solide uitgevoerd in een mix van muziek en show. De Flamingo's hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen een jarenlange ervaring opgebouwd en kennen bijna alle locaties van binnen en van buiten.

De Flamingo's spelen het liefst akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreide internationaal repertoire, twee-of driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund.
Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers maar ook eigen liedteksten en muziek. 

De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingo's Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!

Een speciaal lied over het thema van het congres? Over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: De Flamingo's maken het op maat!

De Flamingos boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Flamingos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Flamingos boeken

De Flamingos boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Flamingos boeken
De Flamingos boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095