Klanttevredenheid
9
Zomaer

Wil je Zomaer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zomaer voor een evenement.

Biografie Zomaer

Foto: Marcel Koch

Bart, Robin en Thomas vormen met z’n drieën de frisse vrolijke Nederlandse Boyband Zomaer. Bekend van o.a. Holland’s Got Talent en de muziekzender XITE waar de jongens een eigen tv item hebben genaamd ‘De Boyband Bucketlist van Zomaer’. Wat het geheime recept van Zomaer is? Pak een vleugje Nielson, een wolkje Nick & Simon, een hapje Acda en de Munnik en giet het geheel af met een One Direction sausje.

Vrolijke, aanstekelijke zelf geschreven nummers en covers met een harmonieuze samenzang vormen een pop-sound die bij jong en oud goed in de smaak valt. Hun energieke optredens werken erg aanstekelijk en ze zijn echte sfeermakers op ieder event of feest. Zowel op grote podia’s als in een intieme akoestische setting laten ze iedereen meegenieten. Ze houden van muziek, ze houden van feestjes maar het meeste houden ze er van om mensen te vermaken en om ze een onvergetelijke dag te bezorgen.  Zie hier de Holland’s Got Talent auditie van Zomaer die er voor zorgde dat die zelfde avond en ook de dag erna de naam #zomaer meerdere malen TrendingTopic waren op alle Social media.

Zomaer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zomaer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zomaer
Zomaer

Zomaer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zomaer
Zomaer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095