Klanttevredenheid
9
Trainband

Wil je Trainband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trainband voor een evenement.

Biografie Trainband

Wil je Trainband boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trainband voor een evenement.

Trainband boeken voor jouw evenement

Deze Twentse Coverband weet als geen ander elke gelegenheid om te vormen tot een onvergetelijke gebeurtenis.
De Trainband is al jarenlang een feit in het bruiloftscircuit en de evenementenbranche. En nog steeds gaat de Trainband als een trein.
Met het veelzijdige repertoire en de flexibele invulling hiervan weet de Trainband u steeds opnieuw te verrassen.

Alles weten over de boekingen van Trainband?


De mooiste dag van uw leven vraagt om kwaliteit.
Met de Trainband haalt u een kwaliteitsband in huis, zodat u zorgeloos kunt genieten op uw bruiloft. Wij geloven dat uw bruiloft een onvergetelijk feest moet zijn om de mooiste dag van uw leven te vieren.  Ons allround repertoire is altijd up-to-date en veelzijdig. Met actuele hits en klassiekers vermaken wij graag al uw gasten in elk muziekgenre. Door de flexibele invulling van ons repertoire weten wij de feestelijke sfeer van de avond zonder meer te versterken en met ons entertainment te sturen naar een spetterende afsluiting. Onze professionele licht & geluidsset en stijlvolle aankleding onderstreept onze zorg voor kwaliteit. Zo zetten wij ons op elk gewenst vlak in om van uw bruiloft een topfeest te maken! Een belevenis, waar u en uw gasten nog lang met plezier aan zullen terugdenken.

Bedrijfsfeesten & Evenementen


Omdat de Trainband garant staat voor kwaliteit, verzorgen wij uw evenement op passende wijze. Dit doen wij door uw wensen op maat in te vullen. Wij zorgen dat uw programma professioneel wordt ondersteund door onze flexibiliteit en het allround repertoire. Zo zijn wij inzetbaar op elke gelegenheid, zoals een diner dansant, bedrijfsfeest, tentfeest of overig evenement. Met onze eigen licht en geluidsset zijn wij gegarandeerd in staat om een spetterende show neer te zetten tot en met ca. 600 man. Meer mogelijkheden op aanvraag!

 

Trainband boeken doe je bij Viking Entertainment!

Trainband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Trainband boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Trainband
Trainband
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095