Klanttevredenheid
9

Wil je 3Cover boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 3Cover voor een evenement.

Biografie 3Cover

De Deurnese formatie 3Cover bestaat uit Harold Vermeulen (Leadzang / Bas), Oscar Berkers (Gitaar / Zang) & Henrie Vermeulen (Drums / Zang) Drie gelouterde muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziek en weten hoe ze een feestje kunnen bouwen. Met hun lekkere `top 100 allertijden`-repertoire is het moeilijk om te blijven zitten en wil je dat toch, dan ga je automatisch toch meezingen!

Een kleine greep uit de setlist van deze kleine band met een groot geluid: Don`t you (Simple Minds), Smooth (Santana), Does Your Mother Know (Abba), Sweet Home Alabama (Lynrd Skynrd), Blauw (The Scene), Zombie (Cranberries), Kiss (Tom Jones), Summer Of 69 (Bryan Adams) Africa (Toto), Zoutelande (Bløf) en ga zo maar door! Drie lekkere sets en drie enthousiaste muzikanten die er altijd zin in hebben; dat is 3Cover!

3Cover speelt met in-ear monitoring wat inhoudt dat het podium niet volgebouwd wordt met versterkers, monitoren en andere attributen. Het ziet er daardoor niet rommelig uit en het is ook nog eens ruimtebesparend. Verder wordt er gebruik gemaakt van een electronisch drumstel wat de band uitermate geschikt maakt voor de ook wat kleinere locaties waar het niet zo hard hoeft. Het volume is altijd aan te passen!

3Cover boeken doe je bij Viking Entertainment!

3Cover boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit trio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

3Cover boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095