Klanttevredenheid
9
3Cover boeken

Wil je 3Cover boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 3Cover voor een evenement.

Biografie 3Cover

3Cover!... De Coverband die staat voor 3 lekkere sets met de beste covers van de jaren 70 tot de jaren nu. Het is bijna niet te doen om stil te blijven zitten als de bandleden met hun herkenbare rode schoenen het podium betreden. Of het nu voor 10 of 1000 mensen is, het maakt 3Cover! niets uit; voor Harold, Mireille, Oscar en Henrie geldt maar 1 ding en dat is er voor te zorgen dat iedereen een topmiddag of avond beleeft en met een lekker gevoel naar huis gaat.
Een klein of een groot feest, een klein of een groot evenement, grote of kleine kroeg, een bruiloft of feestavond waar men niet op een foxtrot, engelse wals of tango zit te wachten; deze band is bijna overal inzetbaar, ook als het een keer wat zachter moet. Omdat de leden van 3Cover! inears hebben en omdat ze een electronisch drumstel gebruiken kan het geluid ten alle tijden worden aangepast; ideaal voor de wat kleinere kroegen en / of feesten.

3Cover boeken op jouw feest of evenement

Het repertoire van 3Cover! bestaat uit oa hits van David Bowie, Anouk, Muse, Bruce Springsteen, Queen, Melissa Etheridge, U2, Goldband, Miley Cyrus, Abba, Tina Turner, Metallica, Santana, Maan, Doobie Brothers, Amy Winehouse John Travolta & Olivia Newton John en Toto; zelfs voor Rammstein draaien de leden van de Deurnese band de handen niet om.
Uiteraard is er ook gedacht aan een aantal feestnummers van oa Helene Fisher, Rene Schuurmans, Jan Biggel, Andre Hazes, Mooi Wark en Dizzy Man`s Band; de reden dat 3Cover! ook zeer geschikt is voor de feesten waar men de polonaise wil lopen..

3Cover! beschikt over eigen geluid en licht tot 350 personen dus je boekt het complete pakket; lekker makkelijk..

3Cover boeken

Hoe het allemaal begon..
Vanaf het jaar 1987 speelden de 3 mannen van 3Cover! samen in de destijds zeer populaire 5-mans formatie Citylight. Met deze band stonden ze vrijwel elk weekend wel 2 of 3 keer ergens op de planken om daar een feestje te bouwen. Na 10 jaar was de spreekwoordelijke koek wel een keertje op en besloten ze samen om ieder hun eigen weg te gaan. Na wat andere muzikale omzwervingen besloten Harold, Oscar & Henrie in 2017 dat het toch weer eens tijd was om samen weer iets te gaan doen onder de naam 3Cover! In 2023 kreeg de band er ook nog een zangeres bij; Mireille maakt de band helemaal compleet!

Een band die met 3 heerlijke sets van elke tent een feesttent maakt; 3Cover! dus!
Ons motto: Put On Your Red Shoes & Dance!!

3Cover boeken doe je bij Viking Entertainment!

3Cover boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit trio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

3Cover boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
3Cover boeken
3Cover boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095