Klanttevredenheid
9
3Cover boeken

Wil je 3Cover boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 3Cover voor een evenement.

Biografie 3Cover

3COVER!... 3 TOPMUZIKANTEN DIE DE BESTE COVERS SPELEN VAN DE JAREN 70 TOT DE JAREN NU! De Deurnese formatie 3Cover bestaat uit Harold Vermeulen (Leadzang / Bas), Oscar Berkers (Gitaar / Zang) & Henrie Vermeulen (Drums / Zang) Drie gelouterde muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziek en weten hoe ze een feestje kunnen bouwen. Het is bijna niet te doen om te blijven zitten als de mannen met van 3Cover met hun herkenbare rode schoenen het podium betreden. Voor 10 of 1000 personen; het maakt 3Cover! niks uit... Ze gaan voor 100 procent feest!

3Cover boeken op jouw feest of evenement

Een kleine greep uit de setlist van deze kleine band met een groot geluid: Don`t you (Simple Minds), Smooth (Santana), Does Your Mother Know (Abba), Sweet Home Alabama (Lynrd Skynrd), Blauw (The Scene), Zombie (Cranberries), Kiss (Tom Jones), Summer Of 69 (Bryan Adams) Africa (Toto), Zoutelande (Bløf) en ga zo maar door! Drie lekkere sets en drie enthousiaste muzikanten die er altijd zin in hebben; dat is 3Cover! Uiteraard kun je ook rekenen op een uitgebreid feestrepertoire. De reden waarom 3Cover! ook zeer geschikt is voor jouw feestavond of bruiloft!
PUT ON YOUR RED SHOES AND DANCE…!!

3Cover boeken

3Cover speelt met in-ear monitoring wat inhoudt dat het podium niet volgebouwd wordt met versterkers, monitoren en andere attributen. Het ziet er daardoor niet rommelig uit en het is ook nog eens ruimtebesparend. Verder wordt er gebruik gemaakt van een electronisch drumstel wat de band uitermate geschikt maakt voor de ook wat kleinere locaties waar het niet zo hard hoeft. Het volume is altijd aan te passen!

3Cover boeken doe je bij Viking Entertainment!

3Cover boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit trio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

3Cover boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
3Cover boeken
3Cover boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095