Klanttevredenheid
9

Wil je De Dorini's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Dorini's voor een evenement.

Biografie De Dorini's

Ja mensen, hij is er! Solonaise, de nieuwe kraker van De Dorini’s. Zoals jullie weten doet Dorien het voortaan alleen en dat valt niet altijd mee. Gelukkig heeft ze in al die jaren een heel netwerk opgebouwd en krijgt ze steun uit verschillende hoeken. Moeder Overste heeft haar gevolg weer meegenomen, Simone kloklok, de Gooise meisje en de Zen Master zijn er weer bij. Zelfs Dina Dynamiet heeft tijdelijk bedrijfshulp ingeschakeld om Dorien te steunen en ze heeft haar Mexicaanse neefjes in laten vliegen. Meneer de Kort en meneer de Hond hebben het verpleeghuis verlaten met de nachtzuster. Kortom, Dorien zal deze carnaval zeker niet alleen zijn. En wordt het zoals altijd weer een feest met De Dorini’s.

De Dorini's boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Dorini's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Dorini's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095