Klanttevredenheid
9
DAVINCI boeken

Wil je DAVINCI boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DAVINCI voor een evenement.

Biografie DAVINCI

DAVINCI boeken? De naam van de band zegt het al, DAVINCI levert meesterwerk. De coverband, bestaande uit 4 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, staat al jarenlang op het podium en weet precies hoe ze een evenement, bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest in moeten kleuren met muzikale hoogtepunten. 

DAVINCI coverband boeken

Ze zorgen voor stemming en doordat ze het zelf zo naar hun zin hebben, heeft het publiek dat ook. Het repertoire wordt perfect afgestemd op het desbetreffende feest; dance, disco, pop, rock, classics, latin, trance, Nederlandstalig, happy hardcore en een akoestische set. DAVINCI heeft ze allemaal paraat. De band neemt je mee naar de jaren ’70, ’80, ’90 en laat je uiteraard genieten van de hits die momenteel de top 40 bestormen. Aangevuld met een gezonde dosis muzikale humor en veel interactie met het publiek, zal DAVINCI jou en je gasten een top avond bezorgen. Met hun flexibele houding, muzikaliteit en enthousiasme hebben ze al heel wat feesttenten op z’n kop gezet. Kortom, een 6-mans band met een perfecte geluidsinstallatie, een mooie lichtshow en een strakke podiumafwerking, is DAVINCI meer dan de moeite waard. 

DAVINCI is een coverband met tal van mogelijkheden, de bandleden zijn stuk voor stuk mega enthousiast en dat stralen ze ook uit op het podium. Ze houden van een feestje, en ze houden er al helemaal van om dat feest zelf te maken. Eerst rustig opbouwend beginnen om vervolgens het dak eraf te laten gaan op de kermis/bruiloft/personeelsfeest of het evenement waar ze die avond op de bühne staan. Het publiek geniet van veel bekende hits en meezingen is zeker niet verboden. Met DAVINCI zul je je geen moment vervelen..! Nieuwsgierig? Komt gerust een langs bij een van onze optredens!

Boekingen van DAVINCI

Wil jij DAVINCI boeken voor jouw feest(je)? DAVINCI zorgt voor een doeltreffend, afwisselend en gezellig repertoire waar zowel de gast, de genodigde, de opdrachtgever en zelfs de voorbijganger blij van wordt! Succes gegarandeerd! DAVINCI boeken en het feest van dichtbij meemaken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

DAVINCI boeken doe je bij Viking Entertainment!

DAVINCI boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

DAVINCI boeken?

EUR Prijs v.a. € 2540,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DAVINCI boeken
DAVINCI boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095