Klanttevredenheid
9

Wil je The Rivals boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Rivals voor een evenement.

Biografie The Rivals

Begonnen als een schoolbandje op het Niftarlake College in Maarssen heeft de band ondertussen flink naam gemaakt in binnen- en buitenland. Inmiddels zijn The Rivals ruim 200 shows verder en geven zij optredens door heel Nederland en omstreken. De band zag je zoal op festivals, bedrijfsfeesten, tijdens de 4-daagse in Nijmegen en er is getoerd door België, Duitsland en Luxemburg. Ook op op bruiloften en verjaardagen is de band 'gewoon' nog te vinden.

The Rivals boeken voor jouw feest of evenement

Een groep muzikanten van 22 jaar jong en allen nog studerend. Gedurende 150 minuten (inclusief 30 minuten pauze) komen ruim 30 meezingers van onder andere The Golden Earring, Doe Maar, The Police, The Beatles en Robbie Williams voorbij vliegen. In de 6 jaar dat de band nu actief is hebben de heren op ruim 200 verschillende podia gestaan in binnen- en buitenland. The Rivals zorgen gegarandeerd voor een spektakel op ieder evenement!

The Rivals boeken

De band deed in het voorjaar van 2016 mee aan de grootste coverband-wedstrijd van de Benelux “The Clash of the Coverbands”. TIjdens deze wedstrijd schopten de jongens het tot de halve finale van West-Nederland. Tijdens de hete zomer van 2018 speelde The Rivals op verschillende grote campings in Europa tijdens hun “Summer of ’18 Tour” en in 2019 werd dit nog eens dunnetjes over gedaan met de “Summer Heroes Tour”. Ook werd er gespeeld met Denise Jannah en het orkest SDG Tienhoven op de Proms Night, op festivals in Hoogland, Bollendorf (Duitsland) en tijdens de Formule 1 dagen in Spa Francorchamps (België).

The Rivals boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Rivals boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Persfoto's

The Rivals boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095