Klanttevredenheid
9
The Rivals

Wil je The Rivals boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Rivals voor een evenement.

Biografie The Rivals

Een feest bouwen met de hits van toen zonder alle mash-ups maar juist in de volledige originele uitvoering? The Rivals maken het voor je waar! Deze 4 jonge, gedreven muzikanten brengen je een feest der herkenning als nooit tevoren.


The Rivals boeken voor jouw feest of evenement


In het hoogseizoen van 2019 speelde deze coverband tijdens hun "Heroes Summer Tour" op maar liefst 11 verschillende campings verspreid door heel Europa. Dankzij het succes van deze tour werden daar nog 2 moddervette optredens aan vastgeplakt, waaronder de Grand Prix in Spa en stonden zij als headliner op Äpfelfest Bollendorf in Zuid-Duitsland. Toch zijn deze guys niet voor een gat te vangen. Daarom spelen zij het liefst op tentfeesten, bruiloften, festivals, verjaardagen oftewel gelegenheden om een flink feest te knallen.


The Rivals: de partyband voor ieder feest!
 

Binnen 150 minuten komen alle grote meezingers voorbij; van The Golden Earring tot The Police, Doe Maar, Genesis, Kiss, Dire Straits and so on & so on... In de 6 jaar dat de band nu actief is hebben de heren op ruim 200 verschillende podia gestaan in binnen- en buitenland. The Rivals zorgen gegarandeerd voor een spektakel op ieder evenement!

The Rivals boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Rivals boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Rivals boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Rivals
The Rivals
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095