Klanttevredenheid
9
Daniël Oostra

Wil je Daniël Oostra boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniël Oostra voor een evenement.

Biografie Daniël Oostra

Foto: Dirk van der Plas

Wil je Daniël Oostra boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniël Oostra voor een evenement.
 

Biografie Daniël Oostra


Zanger en entertainer Daniël Oostra uit Zandhuizen vierde onlangs met zijn fans dat hij twintig jaar in het vak zat. De zanger gaf een show met liveband in het Victoriapark te Wolvega.

Het dak gaat eraf als deze zanger en entertainer het publiek bespeelt. De sympathieke zanger weet op elk feest de juiste toon aan te slaan en krijgt elke zaal plat met zijn enthousiasme en aanstekelijke presentatie. Daniël is meer dan alleen zanger. Hij beschikt over een natuurlijk talent om mensen te vermaken. Een rasartiest en een volbloed entertainer!

Van Michael Bublé tot Frans Duijts, van Robbie Williams tot Marco Borsato. Daniël kan putten uit een enorm breed repertoire, inclusief een groeiend arsenaal eigen nummers. Met zijn explosieve performance en aanstekelijke uitstraling weet hij bij elk publiek de juiste snaar te raken en van elk optreden een onvergetelijk feest te maken.
 

Daniël Oostra boeken doe je bij Viking Entertainment!


Daniël Oostra boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Daniël Oostra boeken doe je bij Viking Entertainment!

Daniël Oostra boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze feestzanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Daniël Oostra

Daniël Oostra boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Daniël Oostra
Daniël Oostra
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095