Klanttevredenheid
9
D-Train

Wil je D-Train boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van D-Train voor een evenement.

Biografie D-Train

Malcolm beter bekend als DJ D-train begon al op 15 jarige leeftijd te draaien in discotheken. D-train is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van bekende gevestigde namen in de Nederlandse Urban en Dancehall industrie. Hoewel bekend geworden vanwege zijn jonge leeftijd en oorstrelende sound heeft hij het respect gekregen door zijn creativiteit en technische spinning skills.

Hij heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en heeft een verassende performance en eigen sound gecreëerd. D-train is vernieuwend en heeft een ongekende passie voor wat hij doet.

Hij heeft voorprogramma gestaan voor Artiesten als: OT Genasis, Omarion, WizKid, Baby Cham, Tommy Lee & Gully Bop, R2Bees, Busy Signal, Charly Black, Demarco & nog veel meer. Naast het draaien in Nederland heeft hij ook Clubs gerocked in het buitenland o.a Belgie, Duitsland, Suriname enz. In het begin was hij nog gefocust op vooral dancehall, maar net zoals de muziekwereld niet stilstaat is ook in zijn muzieksmaak de afgelopen jaren verandering gekomen.

Voor elk evenement maakt hij een gepaste keuze uit zijn brede repertoire van Dancehall tot Trap van Urban tot Reggae en van Afro Beats tot Hip Hop en R&B-Classics.  DJ D-train staat met deze stijlen en bekend als een dj die draait op sfeer en veel flow in zijn sets heeft. Naast het rocken van de club staat D-train ook wel bekend als Radio-DJ elke Vrijdag via  Juize.nl met de beste/nieuwste Future--Dancehall & Reggae muziek met Next Generation Radio, Nederlands #1 Dancehall & Reggae Show.

D-Train boeken doe je bij Viking Entertainment!

D-train boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

D-Train boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
D-Train
D-Train
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095