Klanttevredenheid
9
Damian Twilt

Wil je Damian Twilt boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Damian Twilt voor een evenement.

Biografie Damian Twilt

Damian Twilt is geboren op 08 maart 2000 in Monster. Op vroege leeftijd kwam Damian in aanraking met drummen en was na schooltijd hier niet achter weg te slaan. In de loop der jaren begon hij zich hier meer in te verdiepen en besloot om zelf ook in de muziek bezig te zijn. Zi keerde hij zichzelf aan om muziek te draaien wat op jonge leeftijd al resulteerde in boekingen op feestjes in onder andere Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Amsterdam. In 2016 behaalde Damian zelfs de eerste plek tijdens de DJ clash van Dancetour.

Naast het draaien begon Damian ook met het produceren van eigen muziek. Dit werd al snel opgepakt door verschillende mensen en zo kwamen zijn eerste ghost productie aanvragen voor verschillende DJ’s uit de Nederlandse urban scene binnen. Later begon Damian ook zelf muziek uit te brengen onder zijn eigen naam ‘’Damian Twilt’’. Zo bracht hij in 2018 zijn eerste eigen singles ‘Sin Compromiso’ & ‘Zona De Amistad’ uit. Beide tracks kwamen in de ‘Viral Top 50’ op Spotify en beide tracks zijn goed voor 1,5 miljoen streams. Naast de support die hij kreeg van zijn collega DJ’s werden de tracks ook gesupport op de radio bij FunX en SLAM!.
Momenteel is Damian druk bezig om zichzelf nog meer te ontwikkelen als producer en DJ. In de toekomst zul je nog veel vaker zijn naam voorbij horen komen. Houd Damian Twilt zijn social media kanalen in de gaten om niks te missen rondom hem.

Damian Twilt boeken doe je bij Viking Entertainment!

Damian Twilt boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Damian Twilt

Damian Twilt boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Damian Twilt
Damian Twilt
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095