Klanttevredenheid
9
DJECKMAN

Wil je DJECKMAN boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJECKMAN voor een evenement.

Biografie DJECKMAN

Op 15-jarige leeftijd kwam Najee, alias DJECKMAN, al stiekem de lokale discotheek ‘Mystic’ binnen om daar te genieten van de dancehall beats van onder meer Sean Paul, Shabba Ranks & Kevin Little. Door deze stiekeme bezoekjes aan de ‘Mystic’ in Lelystad ontstond zijn passie voor de Zuid-Amerikaanse ritmes en de ‘vieze’ drums.
Al snel bedacht Najee dat hij zelf mensen wilde laten dansen op zijn eigen gekozen muziek en werd hij DJ. Najee besloot verder te gaan onder de naam DJECKMAN!

Zijn liefde voor de Zuid-Amerikaanse, billen-schuddende-muziek staat tot aan de dag van vandaag centraal in de muziek die hij draait. DJECKMAN in de booth = dames op de dansvloer! Dit bleek al uit de honderden gigs van clubs tot aan festivals waar hij de dansvloer omtoverde tot een billenschudt paradijs!
Naast het draaien heeft DJECKMAN zijn muzikale opvoeding omgezet in producer skills. En met succes! Zijn visie op popmuziek gecombineerd met zijn jeugdliefde voor Latin- en Afro muziek heeft geresulteerd in internationaal succes.

Zijn eerste internationale hit was met ‘Cliqme & Capital T – Across The World ft KOACH’, deze track is meer dan 3 miljoen keer gestreamd en heeft meer dan 11 miljoen weergaves op YouTube. Maar ook nationaal ga je de naam Djeckman vaker voorbij zien komen, zo zijn onlangs de volgende producties van hem uitgekomen: Jayh – Reckless, Roxy Rosa – Kijk Jezelf Aan en JR Kenna – Baila Pa Mi.
Op dit moment is Djeckman hard aan het werk in de studio om ervoor te zorgen dat hij alleen maar beter wordt. Houd Djeckman zijn social media in de gaten, voor de meest recente updates!

DJECKMAN boeken doe je bij Viking Entertainment!

Djeckman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJECKMAN

DJECKMAN boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJECKMAN
DJECKMAN
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095