Klanttevredenheid
9
D-Rashid

Wil je D-Rashid boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van D-Rashid voor een evenement.

Biografie D-Rashid

Wil je D-Rashid boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van D-Rashid voor een evenement.

Biografie D-Rashid


Een veld voor festivalliefhebbers, wachtend op het moment dat ze los kunnen gaan? Een dansvloer vol gasten die klaar zijn om de zolen van hun schoenen te dansen? Voor D-Rashid is het een kleine moeite. Wil je dansen?
In de 10 jaar dat hij achter de draaitafels staat krijgt hij muziekliefhebbers van Amsterdam tot in de Caribbean in de muzikale flow met zijn sexy en opzwepende house muziek en energieke live-shows. 

Tegenwoordig ligt de nadruk niet alleen maar op latin, maar ook op opzwepende house sounds. Echter is het moeilijk hem in een hokje te plaatsen. Zoals D-Rashid zelf zegt: "Ik ben hier om te entertainen, ik hou ervan als mensen positief reageren op muziek waarvan ik ook hou." En dat is de definitie van een goede DJ. 

"D-Rashid is bezig met zijn weg naar de top omdat hij zelf door te glimlachen, ook een glimlach bij het publiek op het gezicht brengt. The sky is the limit."
 

D-Rashid boeken doe je bij Viking Entertainment!


D-Rashid boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

D-Rashid boeken doe je bij Viking Entertainment!

D-Rashid boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
D-Rashid

D-Rashid boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
D-Rashid
D-Rashid
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095