Klanttevredenheid
9
Valtiroy boeken

Wil je Valtiroy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Valtiroy voor een evenement.

Biografie Valtiroy

Geboren en getogen in het kleine plaatsje Waalre, begon Valtiroy op 12 jarige leeftijd zijn eerste platen al te draaien. Inmiddels gevestigd in Tilburg heeft de passie van vroeger serieuze vormen aangenomen. Met een residency in club Bora Bora te Valkenswaard en draaien op een van de grootste concepten die Nederland kent, genaamd Nope Is Dope, is Valitroy zeer goed bezig om zichzelf op de kaart te zetten.

Ook het buitenland is al op de hoogte van deze Dj die alles aan elkaar kan mixen. Club Opium in Barcelona en zijn gemiddelde 2000 partygangers hebben ook genoten van de kunsten van Valtiroy. Met een scherpe blik richting het publiek en zijn energieke houding achter de draaitafels draait hij meesterlijke sets weg waar het publiek simpelweg niet op stil kan staan.

Ook in de studio zit Valtiroy niet stil en liggen er vele eigen platen klaar om de wereld ingestuurd te worden. Terwijl hij in 2012 al het podium heeft gedeeld met de grootste dj's die wij kennen, kan en zal 2013 een topjaar zijn voor hem.

Van Moombahton tot house, van tribal tot dubstep en van drum & bass, via trap naar hiphop... Het kan allemaal. Het uiteindelijke doel is dat het publiek die op dat moment aanwezig is, volkomen de buitenwereld vergeet en compleet los gaat om de energieke beats van Valtiroy!!

Valtiroy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Valtiroy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Valtiroy boeken
Valtiroy boeken
Valtiroy boeken
Valtiroy boeken

Valtiroy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Valtiroy boeken
Valtiroy boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095