Klanttevredenheid
9
Cor Bakker boeken

Wil je Cor Bakker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Cor Bakker voor een evenement.

Biografie Cor Bakker

Cor Bakker, bekend van vele Radio-, TV- en Theatershows, heeft in zijn carriere als pianist en muzikaal leider van zijn orkest, tal van nationale- en internationale artiesten begeleidt. Al deze ervaringen en producties zorgen voor een schat aan creatief muzikaal materiaal!

Muziek is emotie en met muziek kan ook een inhoudelijk verhaal verteld worden. Dit deed Cor Bakker enige tijd geleden in opdracht van CIRAN, tijdens het congres. De Kunst Van Gezond Zijn. Diverse thematieken werden door hem op bijzondere wijze muzikaal vertaald.
 

Ook voor uw event, debat of congres kan Cor Bakker de muzikale invulling verzorgen met klein of groot orkest en met gastartiesten naar keuze en budget. Cor Bakker verzorgt met zijn team voor u een unieke productie op maat die zorgt dat de boodschap ook echt beklijft. Zo ontstaat een perfecte aansluiting op uw thema of congresonderwerp. Met elk thema kan Cor aan het werk!

Cor is niet alleen inzetbaar als muzikaal leider, maar desgewenst ook als gastheer/presentator of bijvoorbeeld in een jazzy-setting met Monique Klemann (Lois Lane), of cabaretesk met Karin Bloemen (en vele anderen).

Cor Bakker boeken doe je bij Viking Entertainment!

Cor Bakker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Cor Bakker boeken

Cor Bakker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cor Bakker boeken
Cor Bakker boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095