Klanttevredenheid
9
Jan Vayne

Wil je Jan Vayne boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Vayne voor een evenement.

Biografie Jan Vayne

Jan Vayne treedt regelmatig op met koren, symfonieorkesten, muziekgezelschappen, maar ook met individuele musici, vocalisten, andere bekende artiesten en cabaretgezelschappen. Avondvullende optredens, maar ook matinees, tijdens evenementen en festivals.

Jan Vayne is in binnen- en buitenland bekend als een virtuoos en creatief pianist, voortbouwend op de stijl van de grote romantische pianisten. Of het daarbij gaat om klassiek repertoire of populaire hedendaagse muziek, is Jan Vayne om het even. Hij brengt alle muziek onder één noemer.

Jan Vayne is een rasartiest die voor elke gelegenheid in zet baar is, ook nu de feestdagen weer in aantocht zijn. Hij verzorgt een geweldig optreden tijdens Kerst- en Nieuwjaarsrecepties van oa. bedrijven en instellingen. Op aangeven van het aanwezige publiek improviseert hij op alle mogelijke bekende en minder bekende muziek. Bij optredens in kerken bespeelt hij ook regelmatig het aanwezige orgel.

Jan Vayne boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jan Vayne boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jan Vayne
Jan Vayne

Jan Vayne boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jan Vayne
Jan Vayne
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095