Klanttevredenheid
9
Burdy boeken

Wil je Burdy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Burdy voor een evenement.

Biografie Burdy

“ Het Feest Beest uit het Noorden” !
 

Burdy is geboren te Groningen op 07-02-1964 als Lebertus Lammert Schaap. Hij komt als tweeling te wereld en krijgt als roepnaam Bert. Op 13 jarige leeftijd begint hij plaatjes te draaien met zijn eigen illegale radiostation de Motormuis. Burdy begint met zingen als hij met zijn eigen piratendiscotheek Jukebox op feesten en party s als diskjockey plaatjes mag draaien. In 1992 komt de eerste single De vizzers van Zoltkamp uit.
 

Hierna volgen nog vele no.1 hits o.a. Mit mien ogen dicht, (Blaudmooi wief) , Sayonara, Ramona Ramona, De Hypnotiseur, Zomervriendin, Daar zijn we vrienden voor, De Noorderling, Rosalita, Mijn Radio, Clap your hands, Ik heb de hele nacht, Mijn vriend vaarwel, Ik zou alles voor je doen, Geen vrouw op de wereld, Dans met mij, Ons Stamcafé e.v.a. Door het nummer Mit mien ogen dicht krijgt Burdy landelijk bekendheid en staat hij op vele Piratenfeesten en Mega Piratenfestijnen. Inmiddels heeft Burdy meer dan 100 nummers opgenomen die zijn verschenen op meer dan 20 singles, 12cd s en 4dvd s. Veel van deze liedjes worden overal gedraaid bij de piraten, internet en regionale stations o.a. rtv Noord, Radio Continu, Holland fm, Gigant fm, Radio Nl, tv Oranje, maar ook in de kroegen en discotheken door de DJ s en op de vele Piratenfeesten en evenementen.
 

De meeste songteksten zijn door Bert geschreven en mede daardoor is ook ieder optreden uniek en elk optreden een waar feest om nooit te vergeten! Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van! Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest. Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als “het feestbeest uit het noorden”.

Burdy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Burdy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Burdy boeken

Burdy boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Burdy boeken
Burdy boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095