Klanttevredenheid
9
Bryan Stricker Boeken

Wil je Bryan Stricker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bryan Stricker voor een evenement.

Biografie Bryan Stricker

Bryan Stricker is geboren in Hoorn op 21 juni 1993. Hij groeide op omringd door muziek en stond op zijn tiende al voor het eerst op een podium. Vanaf die tijd wilde hij nog maar één ding: zingen! Vier jaar later nam hij deel aan het programma Holland's Got Talent, waar hij de halve finale wist te behalen met Nederlandstalige muziek. Hij heeft ook ervaring opgedaan in de jazz- en musicalwereld. Die ervaring neemt hij nu mee met het maken van zijn eigen muziekstijl.
 
Ondertussen heeft Bryan al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Bovendien is hij elke maand in de welbekende feestcafés van Nederland te vinden. Ook was hij te zien op Dutch Valley en mocht hij optreden in de Ziggo Dome.
Hij heeft zijn draai gevonden in het genre Nederpop. Bij deze keuze speelde zijn passie om met een liveband te werken een belangrijke rol. Het eerste nummer dat hij uitbrengt in dit genre 'Samen met jou' zet gelijk de toon voor wat je verder kunt verwachten van dit talent. Voor de videoclip van deze single reisde Bryan met een team naar Frankrijk en ook daardoor wil hij zich onderscheiden van andere Nederlandstalige zangers.

Op 25 maart 2020 verzorgt Bryan in schouwburg Het Park in Hoorn een fantastische theatershow samen met een zevenkoppige band. Tijdens de show neemt hij het publiek voor de allereerste keer mee in zijn nieuwe muzikale wereld. Begin 2020 verscheen zijn nieuwste single 'Alleen', gevolgd door de uptempo oplover 'Jij' in mei 2020. In oktober 2020 werd 'Gisteravond laat' uitgebracht.


Op woensdagavond 8 september 2021 verzorgde Bryan Stricker in zijn geboorteplaats Hoorn zijn langverwachte liveshow. In schouwburg Het Park nam hij samen met een zevenkoppige band het uitzinnige publiek voor de allereerste keer mee in zijn nieuwe muzikale wereld. De visueel spetterende show stond als een huis en bevatte naast eigen nummers als ‘Samen Met Jou’ en ‘Gisteravond Laat’ een aantal bijzondere momenten, zoals kippenvelversies van ‘Een Ster’ en ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’, die Bryan opdroeg aan respectievelijk zijn overleden oma en opa, ‘Voorbij’ in duet met de talentvolle, jonge Zeeuwse zangeres EMMA MAY en een bijzondere akoestische versie van ‘Kleine Jongen’. Als klap op de vuurpijl vroeg hij zijn vriendin, met wie hij gisteren 12,5 jaar samen was, ten huwelijk. Het was een feest om niet snel te vergeten!

Bryan Stricker boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bryan Stricker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bryan Stricker Boeken
Bryan Stricker Boeken
Bryan Stricker Boeken

Bryan Stricker Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bryan Stricker Boeken
Bryan Stricker Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095