Klanttevredenheid
9
Brownie Dutch

Wil je Brownie Dutch boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Brownie Dutch voor een evenement.

Biografie Brownie Dutch

 Brownie Dutch is als producer, zanger, acteur en engineer een multi talent. De man met de zonnebril begint zijn carrière, wanneer hij tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie de kans krijgt om als engineer bij Ali B aan het werk te gaan.

Brownie Dutch boeken

In het populaire tv-programma Ali B Op Volle Toeren, is Brownie Dutch wekelijks te zien. Elke aflevering duikt hij samen met Ali B en een gastartiest de studio in om een remake te maken van een oude Nederlandse hit. Daarnaast verschijnt hij samen met Ali B in een commercial voor Douwe Egberts en worden zij gezamenlijk hét gezicht van T-Mobile, waarmee zij een Gouden Loekie winnen voor hun werk.

Boekingen Brownie Dutch

Na zijn successen met Ali B Op Volle Toeren en zijn rollen in verschillende reclamecampagnes verdiept Brownie Dutch zich steeds meer in de televisiewereld. Zo verschijnt hij in zijn eigen serie “De Invasie”, waarin hij met collega zangers en rappers op zoek gaat naar authentieke Nederlandse cultuur en hier nummers over maakt. Ook verschijnt Brownie in de rol van coach in tv-programma’s als X-Factor en The Voice of Holland, en hij doet mee aan het programma Beste Zangers.

Brownie Dutch boeken doe je bij Viking Entertainment!

Brownie Dutch boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Brownie Dutch boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Brownie Dutch
Brownie Dutch
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095