Klanttevredenheid
9
Brian Voet boeken

Wil je Brian Voet boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Brian Voet voor een evenement.

Biografie Brian Voet

Het is 2010, wanneer Brian voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak. Hij zingt daar het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met Passie brengt hij het nummer en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom. Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven.

In 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een start voor zijn muzikale carrière. Vele singles worden uitgebracht en blijken stuk voor stuk een groot succes. In 2019 weet Brian dan ook een BUMA NL Award te winnen in de categorie “Talent van het jaar”. Wat een stap verder betekend in de nog maar jonge carrière van de Brabantse zanger.

Brian is een “niet 13 in een dozijn zanger” met een zeer breed repertoire. De zanger heeft een flinke dosis podiumervaring waarmee hij elk publiek inpakt. Tijdens zijn optredens weet Brian het publiek te boeien, overtuigen, en vermaken. Vanwege zijn breed repertoire is Brian Voet geschikt voor alle gelegenheden, zoals feesten, dinershows, zakelijke evenementen etc. Brian is een jonge frisse zanger die altijd 100% geeft om zijn publiek een mooie herinnering te geven.

Brian Voet boeken doe je bij Viking Entertainment!

Brian Voet boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Brian Voet boeken
Brian Voet boeken
Brian Voet boeken
Brian Voet boeken

Brian Voet boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Brian Voet boeken
Brian Voet boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095