Klanttevredenheid
9
Braz

Wil je Braz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Braz voor een evenement.

Biografie Braz

Braz boeken voor jou evenement 

Braz is een ras entertainer die je doormiddel van zijn raps op komische en eigenzinnige manier meeneemt op een reis door zijn persoonlijke wereld. Hierin wisselen knallende anthems en rakende introspectieve tracks zich met elkaar af, iets wat je sterk terug hoort op zijn debuut album ‘Brazpark’. Met het album kan hij eindelijk laten zien wie hij is, een veelzijdige artiest die je niet mag missen! In 2009 kwam de uit Bergen op Zoom afkomstige rapper met zijn eerste online‐tape die opgevangen werd door de Eindhovense hiphop scene.

Alles weten over het boeken van Braz?

In 2012 release‐de hij het album “De Reportage van een Zonderling” om vervolgens na een korte rustperiode aan te sluiten bij zijn teamgenoten Fresku en Teemong. Ook kun je Braz kennen als de chauffeur van de web serie: KPN Pick-up Sessies. Hierbij haalt hij rappers op met een pick-­‐up truck om een rapsessie te doen. Komisch, rakend en ongecensureerd zijn de beste woorden om hem te omschrijven. Een veelzijdige artiest die je niet mag missen.

Braz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Braz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Braz
Braz
Braz
Braz

Braz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Braz
Braz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095