Klanttevredenheid
9
Brainpower

Wil je Brainpower boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Brainpower voor een evenement.

Biografie Brainpower

Brainpower was de eerste Nederlandstalige Hip Hop Artiest die nummer 1 hits scoorde in Nederland en zelfs België. Daarnaast heeft hij tientallen chart notities en zijn CV staan. De tweetalige rapper is een toegwijde artiesten die tijdens zijn carrière vele awards won waaronder: MTV Europe: Best Dutch Act, vier TMF Awards, twee MOBO Awards, een Edison Award, een Zilveren Harp, de State Lifetime Achievement Award en ontving meerdere platina en gouden platen.


BRAINPOWER - LEGENDARISCHE NEDERLANDSE RAPPER


Voordat Brainpower bij de mainstream terecht kwam heeft hij een lange weg afgelegd vanuit de 'underground' en heeft hij het voor elkaar gekregen om Hip Hop nét zo groot te maken, als dat de 80's popgroep Doe Maar ooit met Reggae deed: hij heeft het genre hier op geheel eigen, authentieke wijze groot en breed geaccepteerd gemaakt. Zo staan zijn klassiekers als "Dansplaat", "Vierde Kaart", "Je Moest Waarschijnlijk Gaan", "Door Merg en Brain" en "Non Stop" met The Partysquad in de geheugens van meerdere generaties gegrift.

Brainpower stond o.a. 6x op Lowlands, 5x op Noorderslag, 2x op Pinkpop, plus meer dan drieduizend shows in binnen- en buitenland en heeft een MOBO Award voor "Beste Live Act Nationaal" op zijn naam staan.Hij is een muzikant, een storyteller, een ijzersterke performer en een gevestige, zeer ervaren live artiest. 

VAN DANSPLAAT, VIERDE KAART

Na ruim 1 miljoen platen verkocht te hebben verscheen in 2015 zijn Engelstalige album, getiteld ‘Determination’, dat wereldwijd zeer goed ontvangen is. Een tour van 75 data was daarop het vervolg.

Brainpower is naast gepassioneerd artiest tevens platina songwriter (voor andere artiesten en projecten in binnen en buitenland) en is hij doctorandus in de Communicatiewetenschap. Zijn teksten zijn in meerdere schoolboeken opgenomen als lesmateriaal en worden in ruim 20 boeken geciteerd. Daarbij is hij een veelgevraagd spreker voor Masterclasses en workshops.

Brainpower boeken doe je bij Viking Entertainment!

Brainpower boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Brainpower boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Brainpower
Brainpower
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095