Klanttevredenheid
9
Extince boeken

Wil je Extince boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Extince voor een evenement.

Biografie Extince

Rapper die zwoele Nederlandstalige rap maakt. Hij bereikt als eerste Nederlandse rap-act de top tien. Zijn muziek is doorspekt met funkinvloeden, in zijn teksten verwerkt hij veel woordspelingen en laat hij zien een goed gevoel voor humor te hebben.

Extince (Peter Kops), afkomstig uit Oosterhout, is de vader van de Nederlandse hiphop en scoorde in 1995 de eerste Nederlandstalige hiphop hit Spraakwater. In 2015, 20 jaar later, kwam daar het nieuwste album 'X'!

Op zijn nieuwe album werkte Extince opnieuw samen met producer Presto. De twee kennen elkaar sinds 'Tweede Jeugd'. Presto werd bekend via VSOP, maar heeft ook gewerkt met veteranen als Typhoon, Winne en Duvel. Extince zelf kan kort zijn over de sound van zijn album 'X': "Ik heb mijn muzikale smaak gevolgd."


De titel 'X' heeft een dubbele betekenis. "Het staat voor de jaren '10 waarin we nu leven", aldus Extince. "Maar dit is voor mij ook mijn tiende album. Zeven Nederlandstalige platen en drie Engelstalige die nooit in zijn geheel zijn verschenen. Dat waren andere tijden maar die albums zijn wel allemaal opgenomen en gemixt."

De invulling van 'X' is even onnavolgbaar als de man zelf. Zo staan er op dit album samenwerkingen met onder meer Shirma Rouse, Keizer, Ross & Iba, Akwasi, Kingsize en Rotjoch. Ook grijpt de Exter terug naar het Engels, hij knipoogt naar zijn rijke oeuvre, overkijkt zijn koninkrijk, wisselt vlammende bars of met soulvolle balades en ontvangt traditiegetrouw een nieuwe generatie.

Extince boeken doe je bij Viking Entertainment!

Extince boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Extince boeken

Extince boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Extince boeken
Extince boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095