Klanttevredenheid
9
Binnenpret Comedy

Wil je Binnenpret Comedy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Binnenpret Comedy voor een evenement.

Biografie Binnenpret Comedy

BINNENPRET COMEDY: HUMOR BRENGT MENSEN SAMEN!

Binnenpret Comedy is de nummer 1 streaming comedyshow van Nederland. De beste, grappigste en leukste stand-up comedians brengen humor van de bovenste plank. We creëren een echte comedyclub van hoog niveau.
Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn. Topcomedians die bekend zijn van programma's als De Lama's, Raymann is Laat, The Comedy Factory en/of Comedy Central, een echte Master of Ceremonies, een topstudio, interactie en natuurlijk u als publiek. 

Binnenpret Comedy is een echte aanrader en een meerwaarde voor en tijdens uw event. Heeft u iets te vieren, wilt u een fungedeelte na het informatieve gedeelte of wilt u uw werkgever, collega's en partners verrassen met deze show? 

Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een korte optreden van ca. 15-20 minuten of een avondvullend programma met maatwerk? Wij realiseren uw wensen. U bij ons aan het juiste adres.

De deelnemers krijgen een dag voor aanvang show een link toegestuurd waarmee ze in kunnen loggen. Onze beheerder verwelkomt iedereen met open armen. Zodra iedereen aanwezig is kunnen we samen genieten en vooral samen hard lachen. Voor en na de show bieden wij u ook de nodige ruimte aan om elkaar te groeten en na de show kunt u met z'n allen nagenieten.

Het team van Binnenpret Comedy kijkt ernaar uit om samen met u een show te verzorgen die u niet meer zal vergeten

Naast alle comedyshows bieden wij ook onze workshops "Ontdek de magie van echte Humor" aan. Tijdens deze workshop leer je alles over het vak stand-up comedy.

Hoe weet je het publiek te raken met je verhaal? Wat zijn de do's en dont's? Deze workshop is niet alleen erg leuk om te doen. En daarbij verwacht niemand dat je de nieuwe Theo Maassen, Jochem Myjer of Claudia de Breij zal worden.

Het gaat vooral om leren te spreken in het moment en de meerwaarde die je geeft als je gebruik maakt van echte humor. Daarnaast leer je ook je eigen stijl ontwikkelen, je leert je collega's en werkgever op een leukere manier beter kennen, je creëert zelfvertrouwen door voor een groep te spreken.

Vooral voor het bedrijfsleven is deze workshop erg functioneel. Deze workshop zal onder leiding zijn van een professionele stand-up comedian/cabaretier. Humor brengt mensen samen!
 

Binnenpret Comedy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Binnenpret Comedy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze show. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Binnenpret Comedy
Binnenpret Comedy
Binnenpret Comedy
Binnenpret Comedy
Binnenpret Comedy

Persfoto's

Binnenpret Comedy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Binnenpret Comedy
Binnenpret Comedy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095