Klanttevredenheid
9
Bing boeken

Wil je Bing boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bing voor een evenement.

Biografie Bing

De Bing-30 minuten-show is een vrolijke voorstelling met nieuwe liedjes van Bing met veel interactie over de verjaardag van Bing. In de voorstelling viert Bing zijn verjaardag samen met de kinderen en al zijn bekende vriendjes: Coco, Sula en natuurlijk Flop. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing, hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen en zingen we met alle kinderen uit de zaal het nieuwe verjaardagslied: Bing is jarig. 
 
Over Bing:
Bing is een baanbrekende nieuwe kindertelevisieserie. Bings verhalen, die de luidruchtige, vrolijke, rommelige realiteit van het voorschoolse leven vieren, zijn klein, maar ze zitten vol drama; alledaagse drama's die alle jonge kinderen en de volwassenen in hun leven zullen herkennen.

Bing is energiek, speels en betrokken bij de wereld om hem heen. Als hij nieuwe ervaringen opdoet, kan een combinatie van enthousiasme en onervarenheid soms tot teleurstelling leiden, maar Bing kan altijd rekenen op Flop en zijn vrienden om hem te helpen met zijn weg te vinden.

Sluit je aan bij Bing en zijn vrienden Sula, Pando, Amma, Coco, Flop en Charlie terwijl ze spelen en van elkaar leren. 
Geproduceerd door Acamar Films in samenwerking met de in Dublin gevestigde studio Brown Bag Films, werd Bing speciaal aangepast voor televisie, uit de originele boeken van Ted Dewan. Bing wordt in Nederland uitgezonden op NPO Zappelin en is daarnaast te bekijken op Videoland, Amazon Prime Video en YouTube.­

Bing boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kindershow Bing boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bing boeken

Bing boeken?

EUR Prijs v.a. € 3950,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bing boeken
Bing boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095