Klanttevredenheid
9
Juf Roos

Wil je Juf Roos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Juf Roos voor een evenement.

Biografie Juf Roos

Juf Roos is de YouTube-hit van het jaar. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. En nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar u toe voor een enorm avontuur!!

Juf Roos boeken

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst heel de dag door zingt. Twee emmertjes water halen, hop paardje hop en ik zag twee beren broodjes smeren. Echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. De buurjongen Gijs komt elke dag bij Juf Roos op bezoek. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

Boekingen Juf Roos

Juf Roos is vrolijk, ondernemend en kan prachtig zingen. Gijs is de buurjongen van Juf Roos, hij is grappig, maar ook een beetje onhandig. Verkleden vindt hij het leukste dat er is. Samen beleven ze iedere aflevering een nieuw avontuur. Ben jij ook zo nieuwsgierig, ga dan maar lekker zitten voor een leuk verhaal van Juf Roos.

Juf Roos is tijdloos, herkenbaar en overal te vinden. Het programma is te zien op RTL Telekids, via de website en een app. Ook zijn alle afleveringen beschikbaar op het Juf Roos YouTube kanaal. 

Juf Roos boeken doe je bij Viking Entertainment!

Juf Roos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze personage. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Juf Roos boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Juf Roos
Juf Roos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095