Klanttevredenheid
9
Bibimaizoon boeken

Wil je Bibimaizoon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bibimaizoon voor een evenement.

Biografie Bibimaizoon

Feestelijke en melancholische muziek uit alle windstreken...  Bibi Maizoon speelt feestelijke en melancholische muziek uit diverse delen van de wereld. Muziektaal is universeel, dus trekt het duo de wereld rond en speelt muziek uit onder meer de Balkan, Ierland, Zweden en Latijns-Amerika. Maar er kan ook een Franse wals, een Italiaanse tarantella of een Spaanse pasodoble klinken.De broers Geert en Jos spelen respectievelijk op viool/panfluit en accordeon, eventueel ondersteund door bassist Nick McGuire. Bibi Maizoon speelt zowel traditionele muziek als eigen gecomponeerde 'wereldmuziek', speciaal gearrangeerd voor accordeon en viool/panfluit. Zowel de traditionele als de gecomponeerde muziek kent naast swingende, ook verstilde momenten. Zo kan, na een vrolijk latijnsamerikaans accordeondeuntje, de viool letterlijk de gevoelige snaar raken met een Ierse lament, terwijl de accordeon of de bas er spannend zoemend onder ligt. 

Het is muziek met een tradiotionele oorsprong, 
maar in de uitvoering verrassend fris, onalledaags en van deze tijd. Zowel voor een concert als voor recepties en feesten is deze muziek zeer geschikt.  Bibi Maizoon speelt akoestisch of desgewenst met geluidsversterking, kan zowel op de voor- als op de achtergrond treden en is daarbij zeer mobiel.

Bibimaizoon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bibimaizoon boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bibimaizoon boeken
Bibimaizoon boeken

Bibimaizoon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bibimaizoon boeken
Bibimaizoon boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095