Klanttevredenheid
9
Betty

Wil je Betty boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Betty voor een evenement.

Biografie Betty

Betty is weer terug! De meest gekende lach van heel Vlaanderen is er weer om iedereen gelukkig te maken. Ze genoot enorm van haar passage op 'Kamping Kitsch Club' & 'Big Brother bestaat 20 jaar' en is terug als sexy volksfiguur.

Betty boeken

Betty is een echte ambiancemaker en geniet volop als ze weer terug op het podium staat. Ze is haar goede humor niet kwijt en heeft een uniek repertoire. Zo zijn de gekende Betty-hits als 'Boys Boys Boys' en 'Come To Me' nog steeds te horen tijdens haar optredens. Betty mag dus zeker niet ontbreken op jullie carnaval- en après-skifuif of ambiance- Schlagerfestival. Betty staat voor vrolijkheid, volksheid en topambiance! Betty wil vanaf nu terug iedere tent of feestzaal op zijn kop zetten, net zoals vroeger.

Boekingen van Betty

 En zeker niet te vergeten... de nieuwe single ‘IK DOE DE DEUR DICHT’!, een ideaal meebrulnummer voor de komende carnaval- en après-skiperiode! En geloof ons, het blijft hangen! Dus, bent u opzoek naar een echte ambiancemaker in hart en nieren? Boek Betty dan nu!

Betty boeken doe je bij Viking Entertainment!

Betty boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Betty boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Betty
Betty
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095