Klanttevredenheid
9
Bertolf boeken

Wil je Bertolf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bertolf voor een evenement.

Biografie Bertolf

Bertolf Lentink(1980) is een singer, songwriter en multi-instrumentalist uit Zwolle. Hij kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek; zijn vader was een groot Bluegrass-liefhebber en Bertolf nam al in zijn zesde levensjaar de gitaar ter hand. Daarna volgden instrumenten als banjo, mandoline en dobro.
 
In 2005 studeerde Bertolf af aan het conservatorium en van 2007 tot 2008 maakte hij als gitarist en backing vocalist deel uit van de band van Ilse DeLange.
In 2008 begon hij zijn solo-carriere met de single ‘Another Day’, die het tot de bovenste regionen van de hitlijsten schopte. In 2009 verscheen zijn debuutalbum ‘For Life’ en speelde hij op grote festivals als Concert at Sea en Lowlands. In 2010 verscheen zijn tweede album “Snakes & Ladders” waarvoor hij een Zilveren Harp ontving en werd genomineerd voor een Edison-award.
 
Het album “Bertolf” verscheen in 2012 en bevatte onder andere de song “Mary” die hem airplay opleverde op zowel Radio 2 als 3FM. Ook voor dit album viel hem een Edison-nominatie ten deel.
 
Samen met Kasper van Kooten tourde Bertolf in 2013 langs de theaters met het programma “Harde Noten”, gevolgd door een uitgebreide theatertournee met zijn Beatle-tributeband “Her Majesty”.
 
In 2014 verscheen het album “Color Reporters”, een samenwerking tussen Bertolf en Bas Wilberink. In September 2015 zal zijn vierde solo-album “First & Then” verschijnen, waarvan de song “Jericho” het eerste voorrproefje is.

Bertolf boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bertolf boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bertolf boeken
Bertolf boeken
Bertolf boeken

Bertolf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bertolf boeken
Bertolf boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095