Klanttevredenheid
9
Bass Modulators

Wil je Bass Modulators boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bass Modulators voor een evenement.

Biografie Bass Modulators

Rick Buijtenhek, beter bekend als Bass Modulators, begon zijn DJ-carrière in 2007 en is sindsdien nog steeds succesvol. Geboren om te entertainen en op te treden met Hardstyle in zijn bloed, gaat muziek verder dan alleen een hobby. Het leeft in elk aspect van zijn leven.

Met een groot hart voor bas en melodie begon hij dit hardstyle avontuur in 2007 als een duo met Roland Evers. Ze slaagden erin om hun eigen euforische, energieke 'feel good' geluid te creëren, dat direct internationale aantrekkingskracht en status kreeg. Na 15 jaar hun muziek over de hele wereld te hebben gespeeld, besloten ze hun eigen weg te gaan en Rick ging verder met Bass Modulators om het naar nieuwe hoogten te brengen.
Met een indrukwekkend portfolio van meer dan 100 tracks, waaronder enkele van de grootste anthems zoals Defqon en Decibel, en veel podiumervaring wereldwijd, weet deze man hoe hij het spel moet spelen.

Voortbouwend op zijn successen, plannen en ambities blijft Bass Modulators zijn stempel drukken op de wereldwijde Hardstyle-industrie.

Bass Modulators boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bass Modulations boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bass Modulators
Bass Modulators

Bass Modulators boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bass Modulators
Bass Modulators
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095