Klanttevredenheid
9
B-Freqz

Wil je B-Freqz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van B-Freqz voor een evenement.

Biografie B-Freqz

In 2012 bundelden drie artiesten hun muzikale krachten om niet alleen een live-act, maar ook een onvergetelijke en meedogenloze ervaring te creëren. Bob van der Palen, beter bekend als B-Front, is bekend om zijn sfeervolle, duistere en mysterieuze geluid en zijn extreem energieke optredens. Als een van de meest gevestigde acts in de hardstyle scene, weet B-Front als geen ander hoe hij boeiende muziek kan maken...

Vervolgens hebben we Niels Koster en Pepijn Hol, beter bekend als de hardstyle rocksterren: Frequencerz. Hun energieke benadering van hardstyle en hun unieke, kenmerkende geluid vormen de basis van hun gepassioneerde en meedogenloze aanwezigheid op het podium.

Door deze drie krachten te bundelen en het beste van beide werelden samen te brengen, is B-Freqz ontstaan - het geluid, het optreden en de ervaring.

B-Freqz boeken doe je bij Viking Entertainment!

B-Freqz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
B-Freqz

B-Freqz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
B-Freqz
B-Freqz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095