Klanttevredenheid
9
Radianze

Wil je Radianze boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Radianze voor een evenement.

Biografie Radianze

Maik & Elroy, oftewel Radianze, staan bekend om hun harmonieuze mix van Euforische en Raw hardstyle en worden gezien als veelbelovende opkomende artiesten in de hardstyle scene. Hun stijl wordt gekenmerkt door energie, pakkende melodieën en krachtige optredens die het publiek meeslepen.

Ze hebben elkaar ontmoet op de DJ-school en besloten hun verschillende stijlen te combineren, resulterend in een uniek geluid met pakkende melodieën en intense kicks.
Radianze heeft een contract getekend bij Roughstate en heeft al verschillende hits uitgebracht, waaronder "Bring On The Thunder", "Stardust" en "Erase Me". Ze hebben de steun gekregen van grote namen als Ran-D, Adaro en Digital Punk en hebben remixes gemaakt voor artiesten als Frequencerz, Rejecta, Sub Sonik en Deetox. Hun optredens staan bekend om hun krachtige tracks, snelle mixes en eindeloze energie. Met veel spannende boekingen in het vooruitzicht, zijn ze op weg naar de top.
Radianze is klaar om de scene te veroveren met nieuwe solo's, samenwerkingen en remixes.

Radianze boeken doe je bij Viking Entertainment!

Radianze boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Radianze
Radianze
Radianze

Radianze boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Radianze
Radianze
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095