Klanttevredenheid
9
Audiotricz

Wil je Audiotricz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Audiotricz voor een evenement.

Biografie Audiotricz

Léon Benschop en Kenneth Kroes, professioneel bekend als Audiotricz, zijn twee producenten met een gemeenschappelijke ambitie die hun dromen werkelijkheid hebben gemaakt. Het duo heeft hun plaats binnen de Hardstyle scene gevestigd, met verschillende nummer 1-hits op belangrijke downloadportals. Hun discografie gaat verder met krachtige hits zoals "World Is Mine", "Thriller", "What About Us" en "Let There Be Light" via I AM HARDSTYLE, Q-dance Records, Scantraxx, Art of Creation en vele anderen. Enkele opmerkelijke samenwerkingen en remixes zijn onder andere met wereldacts Brennan Heart, Wildstylez, Hardwell, R3hab en Dimitri Vegas & Like Mike.

Gedurende de jaren heeft Audiotricz de podia van enkele van 's werelds meest gerenommeerde festivals betreden; Qlimax, Defqon.1, Tomorrowland, EDC Las Vegas en Mysteryland, om er maar een paar te noemen. Met de lancering van hun nieuwste live act, toepasselijk getiteld "Next Chapter", streven Audiotricz ernaar om zowel muzikaal als als performers de lat nog hoger te leggen. Het project omvat de toevoeging van een gitaar om hun kenmerkende geluid van het samensmelten van melodische verhaallijnen en monsterlijke sferen te verbreden.

Audiotricz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Audiotricz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Audiotricz

Audiotricz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Audiotricz
Audiotricz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095