Klanttevredenheid
9
Bart Reinders boeken

Wil je Bart Reinders boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Reinders voor een evenement.

Biografie Bart Reinders

Bart bij Circus Gerschtanowitz! 

Heeft u Bart ook gespot op TV? Hij deed een duet met zichzelf, in de eerste aflevering van Circus Gerschtanowitz op SBS6. Een variété programma waarin vergelijkbare acts de strijd met elkaar aan gaan en het hart van het publiek proberen te veroveren. Met een ijzersterke performance ging Bart er met de meerderheid van de stemmen vandoor en was de winnaar van zijn categorie!
 

Bart ook op uw feestje?
Buiten dit programma kunt u Bart ook kennen van zijn deelname aan The Voice of Holland. Maar Bart is niet alleen op TV te zien. Elk weekend zet hij in diverse settingen de tent helemaal op zijn kop. Want buiten een zeer sterke vocalist, is Bart ook nog een rasentertainer die er overal een feestje van weet te maken. Van een kleine acoustische setting tot een setting met een volledige band het kan allemaal. Informeert u daarom nu snel en boek de leukste zanger van het land nu nog voor uw feestje.

 

Bart Reinders boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bart Reinders boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bart Reinders boeken

Bart Reinders boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bart Reinders boeken
Bart Reinders boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095