PPM Band boeken

PPM Band boeken

Prijs v.a. € 3.895,- excl. BTW

  • Broadway Boeken
  • JetSet Boeken
  • MmoozZ Boeken
  • Piano & Co Boeken

PPM Band boeken

PPM is (on)gewoon gezellig! Een band die altijd en overal zorgt voor een uitzinnig publiek! Niet de zoveelste band die hipper, grootser of flitsender dan wie dan ook is. Nee, een band zonder poeha die elk publiek van begin tot eind pakt. Door heel het land wordt de band geroemd om haar hoge muzikaliteit, performance en interactiviteit. Requests via SMS (ze spelen álles!), Karaoke, Live-Instagram, Mash-ups en ga zo maar door. PPM doet het en verdomde goed ook!

De laatste jaren maken ze furore onder leiding van alleskunner Herman en Loes, de mooiste zangeres van Nederland. De band bestaat al 40 jaar in wisselende bezetting en kent vele hoogtepunten. Bijna iedere nationale artiest is wel een keer begeleid door PPM en haast iedere feesttent in Nederland heeft door deze band al op z’n kop gestaan. Wanneer het (on)gewoon gezellig moet zijn: PPM! Klik hier voor de foto's van PPM.

De band neemt standaard een LED-Wall, Confettishooters en CO2 mee. Flames is op aanvraag mogelijk.

PPM Band – Exclusief bij Viking Entertainment

PPM Band is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Wilt u graag wat meer informatie over de band, beschikbaarheid en/of prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!