• Hans Freie Boeken
  • Paul Boeken
  • Torkest Boeken
  • Mindy & Jackal boeken

Matthijs

Matthijs boeken dat doet u als u een geweldige pianoshow op uw evenement wil. Matthijs is met zijn avondvullend programma bij elke gelegenheid gegarandeerd succes. Als pianist treed Matthijs op bij bedrijfsfeesten, diners, bruiloften, enzovoorts. Waar Matthijs komt, is het een knalfeest, want stil zitten dat lukt niet als Matthijs achter de piano zit. Met zijn enthousiasme brengt hij een veelzijdige show waar verzoekjes altijd welkom zijn. Matthijs kan het allemaal spelen. Van Lionel Richie tot Joe Cocker tot André Hazes. U vraagt het, hij speelt en zingt het. Naast zijn One Man Band begeleidt Matthijs ook De SPAM! Band van de online talkshow SPAM! uit Eindhoven. Matthijs is een energieke pianist met een show, waar de voetjes van de vloer zullen gaan en de handjes in de lucht worden gezwaaid. Elke avond zal op zijn kop staan met zijn te gekke optreden, charme en interactie met het publiek. Bekijk hier de foto's van Matthijs.

Matthijs – Social Media

Door Matthijs te boeken, krijgt u een geweldige pianist op uw evenement. Wilt u op de hoogte blijven van Matthijs en andere artiesten? Volg ons dan op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. FacebookTwitterYoutubeInstagram.

Matthijs – Pubquiz

Test je muzikale kennis in deze leuke, voor iedereen toegankelijke pubquiz. In de 2,5 uur durende quiz wordt door het herkennen van muziekfragmenten, foto’s en teksten in 4 rondes bepaald wie er het meeste van muziek en artiesten weet. Tussendoor speelt en zingt quizmaster Matthijs herkenbare en gezellige songs.