Klanttevredenheid
9
Anna Rune boeken

Wil je Anna Rune boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Anna Rune voor een evenement.

Biografie Anna Rune

Picture by Marloes Bosch ©

U had haar misschien al eerder gezien. Niet bewust, nee, wellicht niet eens fysiek. En toch bekruipt u dat gevoel van vertrouwdheid. Alsof die prille twintiger haar jaren van verdienste al lang verworven heeft. “Een oude ziel schuilt in de met karakter gezegende artieste, dit brengt me in vervoering”, benoemde Gregory Frateur (Dez Mona) dat gevoel over Anna. Ja, zo voelde het volgens u.

Maar er was meer. Een magie die niet te vatten was in woorden, de noten maakten het verhaal. Een ongekende vingervirtuositeit, het perfecte huwelijk met de toetsen, onder het goedkeurende oog van die andere toetsenbezweerder Jef Neve.

De carrière van Anna Rune is net uit de startblokken geschoten, maar in die eerste wervelwind sleurde ze al prijzen mee uit muziekwedstrijden als ‘De Kunstbende' en ‘Imagine’ of een theatertour met Sioen. De tweede etappe werd net ingezet. Dankzij een succesvolle passage langs het Rotterdams conservatorium en geruggesteund door haar vierkoppige band, staan een bundel nieuwe songs klaar om uw hart en oren te veroveren. Met de nieuwe EP kan eindelijk dat plaatsje in uw kast gevuld worden dat u speciaal voor deze gelegenheid had opengehouden. Want u herkent talent wanneer u het ziet.

Anna Rune is uitgeroepen tot Beste Singer-Songwriter 2015.

Anna Rune boeken doe je bij Viking Entertainment!

Anna Rune boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Anna Rune boeken

Anna Rune boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Anna Rune boeken
Anna Rune boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095