Klanttevredenheid
9
Andy van der Meijde boeken

Wil je Andy van der Meijde boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Andy van der Meijde voor een evenement.

Biografie Andy van der Meijde

De naam Andy van der Meijde kennen we uiteraard in eerste instantie uit de voetbalwereld. Hij debuteerde bij Ajax waarna hij zijn carrière voortzette bij onder andere Internazionale en Everton. Ook kwam hij uit voor het Nederlands Elftal. In november 2012 beschreef hij zijn carrière in de biografie “Geen Genade”. Het boek werd meer dan 100.000 keer verkocht en was hiermee een echte bestseller.

Tegenwoordig kennen we Andy van der Meijde ook van de realitysoap Andy & Melisa. In de realitysoap is het veelzijdige leven van dit stel te zien. Een hoogtepunt in deze soap was het opnemen van de WK-hit “Wij zijn de kampioenen”.

Door het succes van de realitysoap en zijn liefde voor muziek is Andy vanaf vandaag te boeken voor zangoptredens. Andy heeft een nieuw zeer toepasselijke single ingezongen. Het is een vlot, stoer en commercieel nummer dat precies bij Andy past. 

Naast ex-profvoetballer en realityster zullen we Andy binnenkort dus ook gaan kennen als een zanger die elk feest tot een succes zal maken

Andy van der Meijde boeken doe je bij Viking Entertainment!

Andy van der Meijde boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Andy van der Meijde boeken

Andy van der Meijde boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Andy van der Meijde boeken
Andy van der Meijde boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095