Klanttevredenheid
9
André Pronk boeken

Wil je André Pronk boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van André Pronk voor een evenement.

Biografie André Pronk

André Pronk is sinds zijn jonge jaren een groot liefhebber van het Nederlandstalige lied. 

Een aantal nummers van André is verschenen op een presentatie-cd. Als André Pronk op het podium staat is het groot feest. André zorgt ervoor dat de beentjes van de vloer gaan. Pronk's lijfspreuk is: het is geen feest als André niet is geweest. Pronk is een rasentertainer, die zich heeft toegelegd op gezellige meezingers. 

André kreeg nationale bekendheid via het TV programma de X Faxtor waar hij de tweede ronde haalde. Verder was André twee keer te gast bij Jensen die de publiciteit hoog scoorde. Hij wordt hierdoor heel veel gevraagd en de aanbiedingen lopen binnen. 

Bij een optreden is hij een feest beest, hij gaat op de tafels staan en betrekt het hele plubliek bij zijn optreden zodat het een gezellige boel wordt. Hij zorgt voor een gezellige sfeer zodat de mensen het naar hun zin hebben, want daar doet hij het tenslotte voor. Hij zingt echt de sterren van de hemel en de locatie dat maakt voor hem absoluut niets uit.

André Pronk boeken doe je bij Viking Entertainment!

André Pronk boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

André Pronk boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
André Pronk boeken
André Pronk boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095