Klanttevredenheid
9
Alpenpower boeken

Wil je Alpenpower boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Alpenpower voor een evenement.

Biografie Alpenpower

Alpenpower is de nieuwe formatie van Peer Heiligers, de frontman van de Palemiger Spatzen. Samen met collega's Andy Wetzler (bas) en Rene Haustermans (gitaar) is het trio nu ook in kleine formatie te boeken.

Dezelfde Tirolersound, dezelfde stimmung, hetzelfde enthousiasme; echter nu in een flexibele bezetting. Te boeken vanaf 30 minuten, maar ook 2 x 45 minuten zijn bespreekbaar, al dan niet met een kleine geluidsinstallatie.

Het repertoire is identhiek aan wat u gewend was bij de Palemiger Spatzen; Duitse en Oostenrijkse meezingers in alle soorten en maten, waarbij de steirische harmonica wederom de hoofdrol heeft. Denk aan lange meezingmedleys en covers van onder andere De Palemiger Spatzen, de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan.

Door de kleine samenstelling is de band zeer makkelijk te plaatsen en daarom geschikt voor ieder Duits/Tiroler/Oktober of thema feest van klein tot groot. “Alpen Power” zullen de bergen “bezingen”…

En voor de goede orde, u ze nog steeds in complete bezetting boeken, echter dan heten ze weer gewoon de Palemiger Spatzen

Alpenpower boeken doe je bij Viking Entertainment!

Alpenpower boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Alpenpower boeken

Alpenpower boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Alpenpower boeken
Alpenpower boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095