Klanttevredenheid
9
Abstract

Wil je Abstract boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Abstract voor een evenement.

Biografie Abstract

Gestow Power oftewel Abstract draait al enige tijd mee. Hij begon zijn carrière bescheiden op de achtergrond en heeft toen vooral gekeken en geleerd van de grote DJ’s op dat moment. In zijn beginjaren werkte hij vooral aan zijn skills en profileerde zich in de markt als Oldskool HipHop DJ waarmee hij af en toe een boeking binnen scoorde. Zijn skills bleven niet onopgemerkt en Abstract werd steeds vaker gevraagd. Hierdoor werd hij min of meer gedwongen zijn stijl te verbreden. Deze combinatie zorgde ervoor dat hij overal kon draaien en dat resulteerde in veel optredens in zowel binnen- en buitenland. 

Abstract boeken voor jouw evenement 

Nu een aantal jaren later is hij beter bekend als ‘The President’ en onder diezelfde naam geeft hij twee keer per maand een show in Jimmy Woo. Naast zijn optredens in Nederland is Abstract ook een bekende in Spanje, Griekenland, Suriname, Curaçao, Zweden, Duitsland, België en Frankrijk.

Alles weten over de boekingen van Abstract?

Abstract drukt zijn stempel meer en meer op de eclectische muziekscene met zijn veel gedraaide remixen, eigen producties en zijn periodieke ‘Presidential News Mixtape’.  Door zijn fantastische timing en indrukwekkende skills geeft hij Oldskool tracks en nieuwe hits iets extra’s. Abstract gaat lekker!
 

Abstract boeken doe je bij Viking Entertainment!

Abstract boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Abstract
Abstract
Abstract

Abstract boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Abstract
Abstract
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095