Klanttevredenheid
9
Zo! Gospel Choir boeken

Wil je Zo! Gospel Choir boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zo! Gospel Choir voor een evenement.

Biografie Zo! Gospel Choir

Foto's door: Mike Zandoka

Het ZO! Gospel Choir onderscheidt zich door jeugdig enthousiasme, veelzijdig repertoire en niet onbelangrijk, discipline! Het koor komt altijd uitermate goed voorbereid bij de opdrachtgever aan en vooraf wordt alles tot in detail afgestemd.

Rocket maakte kennis met dit geweldige koor door de bijdrage die zij hebben geleverd aan optredens van Glennis Grace en Thomas Berge en ziet vooral potentie in de solo optredens die het koor kan verzorgen. Te denken valt aan huwelijken, openingen en bedrijfsfeesten/presentaties maar ook begrafenissen (wordt steeds vaker gevraagd…) dinner shows en als backing vocals.
 
Het ZO! Gospel Choir staat onder muzikale leiding van Berget Lewis en Shirma Rouse en brengt een aanstekelijke mix van Black Gospel, Soul, R & B en Pop die het publiek iedere keer weer op de banken weet te krijgen. Om een paar titels te noemen: Respect en Think van Aretha Franklin, Man in the Mirror van Michael Jackson en Midnight Train to Georgia van Glady Knight & The Pips. Er zijn altijd minimaal 12 leden aanwezig en het koor kan optreden met orkestband of live begeleiding door een pianist of complete band.
 
Er is een keuze te maken tussen diverse moderne outfits maar bewust worden er geen ‘gospeljurken’ gedragen.
 

Zo! Gospel Choir boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zo! Gospel Choir boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zo! Gospel Choir boeken

Zo! Gospel Choir boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zo! Gospel Choir boeken
Zo! Gospel Choir boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095