Klanttevredenheid
9
Zangeres Nancy

Wil je Zangeres Nancy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zangeres Nancy voor een evenement.

Biografie Zangeres Nancy

Vanaf de entree uw gasten in een sfeer ontvangen en die meteen de hele avond door laten gaan, laat dat maar aan Nancy over! Met humor, snelle reacties en geen blad voor de mond, weet ze iedereen op eigen wijze in het zonnetje te zetten, de mond te snoeren of juist gerust te stellen. Nancy voelt mensen enorm goed aan waardoor zij bij elke vorm van presentatie de juiste snaar weet te raken. Met een lach en een traan, met humor, interactie en ruimte voor een dialoog. Zij geeft het evenement, de uitreiking of de presentatie nét dat beetje meer waardoor het niet snel vergeten wordt. Wat men over haar zegt ‘

Presentatie & meer, PUUR Nancy

Nancy van Heeswijk is dé presentatrice die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen  van mensen. Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle soorten gelegenheden brengt zij een presentatie in vele stijlen en sferen. Ze is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen, zeer entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en vanaf elk podium.  Presentatie door nancy is tevens te combineren met haar andere kwaliteiten als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, hostess en gastvrouw.  Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. 
Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.

Zangeres Nancy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zangeres Nancy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over Nancy  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy

Zangeres Nancy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zangeres Nancy
Zangeres Nancy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095